Contact

Ik, Ruben de Vries van GoedkopeSimkaartKopen.nl vergelijk prepaid simkaarten en sim only abonnementen onafhankelijk en probeer dit iedere dag voor u bij te houden. Misschien is het wat idealistisch maar deze website ben ik in het verleden gestart met een doel. Mijn doel met deze website is tot de dag van vandaag:

Door te vergelijken via GoedkopeSimkaartKopen.nl betaalt niemand meer teveel voor het gebruik van zijn of haar mobiele telefoon!” – Ruben de Vries

Dit doel is in mijn ogen nog steeds niet bereikt en daarom geef ik tegenwoordig ook persoonlijk advies gebaseerd op uw mobiele telefoongebruik. Dit is handig als u simpelweg geen zin heeft om het een en ander uit te zoeken of als u niet zeker bent van uw zaak als het gaat om uw (toekomstige) mobiele telefoonprovider.

Mocht u uw mobiele telefoongebruik weten kunt u deze naar me toe sturen. Ik zal dan voor u uitzoeken of het voor u voordeliger is om een prepaid simkaart te kopen of toch om een goedkoop sim only abonnement aan te schaffen. Onderstaand contactformulier kunt u hiervoor invullen. Op vragen via deze websites en mails naar info@goedkopesimkaartkopen.nl reageer ik altijd binnen 24 uur. Zo heeft u snel een reactie of snel een advies!

Wilt u contact opnemen met www.goedkopesimkaartkopen.nl? 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga er niet van uit! Maar natuurlijk is het mogelijk dat er door een typfout verkeerde gegevens op deze website staan. Ziet u een foutje op onze website dan kunt u altijd bovenstaand contactformulier invullen. Ook kunt u ook een mail sturen naar info@goedkopesimkaartkopen.nl.