Een goedkoop sim only abonnement

Het aanschaffen van sim only abonnementen wordt onder Nederlanders steeds populairder. Sim only abonnementen zijn namelijk een stuk goedkoper dan abonnementen waarbij de aanschaf van een abonnement in combinatie gaat met een nieuwe “gratis” mobiele telefoon (smartphone). Doordat providers er naar streven om winst te maken moeten zij het weggeven van een smartphone terugverdienen op één of andere manier. In dit geval zorgen zij ervoor dat de maandelijkse kosten hoger uitvallen dan wanneer men enkel een sim only abonnement aanschaft, wat zorgt voor maandelijks een hogere rekening voor de klant.

Wanneer kiezen voor een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is er voor mobiele telefoon gebruikers die willen bellen, sms’en en internetten tegen een zo laag mogelijke prijs per maand. Hierbij is het wel van belang dat men zelf al een telefoon heeft of deze kan aanschaffen.

Wat zijn de kosten van een sim only abonnement?

De prijs van een sim only abonnement verschilt natuurlijk per provider, maar deze prijzen hoeven niet veel te verschillen. Wel is het erg van belang om te kijken naar uw eigen bel en sms gedrag en uw mobiele internetgebruik. Als u goed kijkt naar uw gebruik betaald u zeker met een goedkoop sim only abonnement nooit teveel. Neem bijvoorbeeld een abonnement bij het goedkope Simyo. Bij Simyo heeft u al vanaf €3,- per maand een sim only abonnement waarbij u 100 belminuten of smsjes heeft. Hierbij kunt u een internetbundel toevoegen voor €5,-, met deze internetbundel heeft u de mogelijkheid om elke maand 200mb te downloaden via uw mobiele telefoon.