Een iPhone 5C kopen

De iPhone 5c kun je vanaf nu bij alle providers en telecom webwinkels kopen! De nieuwe telg in de iPhone familie is anders dan de meeste mensen zouden verwachten van een iPhone, maar het is toch echt wel een top toestel met al het goede van de iPhone 5. Lees in dit artikel hoe je de iPhone 5c goedkoop kunt aanschaffen.

Informatie over de iPhone 5c

Het is alweer enige tijd geleden dat Apple de iPhone 5c heeft gepresenteerd en de release datum is ook de revue al gepasseerd. De release datum voor de iPhone 5c was op 25 oktober 2013. Sinds die dag is de iPhone 5c overal in Nederland te koop. Zowel de bekende providers als minder bekende providers bieden de iPhone 5c aan. Ook bij telecom webwinkels kun je de iPhone 5c kopen. De vraag die blijft je jezelf misschien blijft stellen is: waar kan ik de iPhone 5c het goedkoopst kopen? Je hebt twee mogelijkheden om de iPhone 5c te kopen. De eerste mogelijkheid is om de iPhone 5c los te kopen als toestel. De tweede mogelijkheid is om de iPhone 5c bij te kopen bij een mobiel telefoon abonnement. Welke van de twee mogelijkheden de goedkoopste is ligt op persoonlijk financieel vlak. Hiermee bedoelen wij, als je het geld voor een los toestel kunt missen is dit de goedkoopste mogelijkheid. Heb je het geld voor een los toestel niet voorhanden dan is een iPhone 5c goedkoper met een mobiel sim only abonnement.

De iPhone 5c is de directe opvolger van de iPhone 5 en dit werd duidelijk vermeld tijdens de presentatie van het toestel. Al het goede van de iPhone 5 is terug te vinden in de iPhone 5c. Tijdens de presentatie werden de prijzen van de twee verschillende modellen van de iPhone 5c ook bekend gemaakt door Apple. De verkoopadviesprijzen die Apple hanteert voor de toestellen zijn:

16GB iPhone 5c €599

32GB iPhone 5c €699

Het betreft hier de aanschafprijs voor een los toestel. Hierbij geldt hoe groter de interne opslagcapaciteit hoe duurder de aanschafprijs is. Het maakt geen verschil welke kleur je koopt van de iPhone 5c, Apple kijkt alleen naar de opslagcapaciteit. De iPhone 5c is leverbaar in 5 verschillende kleuren er is dus meer dan genoeg keuze wanneer je ervoor kiest om de iPhone 5c te kopen.

Met de komst van de iPhone 5c zal de iPhone 5 niet meer geproduceerd worden, omdat de 5c de directe opvolger is die alleen in een ander jasje is gestoken. Ben je al een fan van de iPhone dan is de iPhone 5c misschien niet helemaal je ding, dan zal je eerder neigen naar het nieuwe vlaggenschip de iPhone 5s. De iPhone 5c is wel veel goedkoper dan de iPhone 5s dus het is absoluut het overwegen waard om je ook eens te verdiepen in mogelijkheden met de iPhone 5c.

iPhone 5c met een mobiel telefoon abonnement

Vindt je de prijs van een los toestel toch aan de hoge kant dan kun je de iPhone 5c ook met een mobiel telefoon abonnement kopen. Sluit je een abonnement af bij één van de providers dan krijg je een aanzienlijke korting op de aanschaf van het toestel. De korting kan zelfs oplopen tot 100 procent. Je kunt dus bij het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement de iPhone 5c gratis krijgen. Wil je de beste aanbiedingen voor een iPhone 5c abonnement? Naast iPhone 5c abonnementen is er ook een interessante website over iPhone 5s abonnementen.  Vergelijk op onze onafhankelijke websites alle Nederlandse providers en andere aanbieders van iPhone abonnementen!

iPhone 5c met een prepaid simkaart

Het is natuurlijk ook mogelijk om in plaats van een iPhone 5c te kopen met een goedkope prepaid simkaart. Een prepaid kaart is een goedkope manier om de kosten goed te controleren. Wel is het nadeel dat je de gehele kosten van een losse iPhone 5c voor jezelf zijn. Een prepaid en een hoge eenmalige investering dus.