Goedkope Simkaart Kopen – Hoe snel kan jij sms’en of whatsappen?

Hoe snel kan je typen met je mobiele telefoon (smartphone)?

“Hoe vaker je berichten typt op je mobiele telefoon des te sneller gaat het typen” is een veelgehoorde uitspraak. Maar hoe snel kun jij typen met je mobiele telefoontje? Een lastige vraag wel, want het is niet gemakkelijk om dit voor jezelf te meten.

Wereldrecord ‘snel een sms versturen’ is verbroken

Wellicht vroeg je je al af waarom ik benieuwd was met hoe snel jij kunt typen. Dit komt doordat gisteravond in het nieuws kwam dat de 17 jarige Braziliaan Marcel Fernandes Filho zijn eigen record verbrak voor: ‘het snelst een bericht typen op een mobiele telefoon met touchscreen’. Vorig jaar bereikte hij het om in 18 seconden met de Galaxy S4 een zin te typen van 25 woorden. Dit heeft hij dus dit zojuist verbroken en heeft het record aangescherpt tot 17 seconden. Zijn eigen wereldrecord verbreken deed hij met de nieuwe iPhone 6 plus. Toevallig misschien, maar ook voor de iPhone 6 Plus vergelijken wij prepaid simkaarten op deze website. Dan moet je alleen even op deze andere pagina zijn.

Hoe kun je het snelst typen met een mobiele telefoon?

Bij deze wereldrecord poging voor het Guinnes World of Records gebruikte de deelnemer het Flesky-Toetsenbord. Dit toetsenbord staat beter bekend als swipe, waarmee je berichten kan typen doormiddel van het bewegen van je vinger over het scherm van je smartphone. Voorheen was deze functie niet beschikbaar voor de iPhones maar na de uitkomst van het nieuwe ondersteuningssysteem iOs 8 is het ook mogelijk om met de iPhone en de iPad te ‘swipen’.

Tip: Snel typen, maar zorg dat je niet teveel sms’t!

Het eerste wat ik ging doen is testen hoe snel ik zelf berichten kon typen. Kijk alleen toch uit dat je niet ineens erg veel gaat sms’en waardoor je prepaid simkaart beltegoed snel op is.

Vergelijken loont!

Vergelijk prepaid simkaarten om nooit meer teveel te betalen voor het prepaid bellen, sms’en en mobiel internetten.
Bel je meer dan 50 minuten per maand? Bekijk dan de vergelijking van mobiele sim only abonnementen. Deze zijn dan namelijk nog goedkoper dan een prepaid simkaart.