iPhone 6 simkaart

Na de uitkomst van de iPhone 6 is deze uiterst goed ontvangen door het publiek. De nieuwe iPhone met een groter scherm is momenteel zelfs zo populair dat de Chinese producenten de vraag niet aan kunnen. Ook zou er iets zijn met de levering van het glas.

Welke simkaart past in de iPhone 6? – iPhone 6 simkaart

Voor de iPhone 6 is er net zoals voor de iPhone 5 en de variaties 5S en 5C gekozen voor een Nano simkaart. Ook de Nano simkaart is natuurlijk via het vergelijkingsoverzicht van GoedkopeSimkaartKopen.nl te kopen. Zie de homepagina voor de goedkoopste simkaarten voor uw nieuwe iPhone 6. Een iphone 6 simkaart kan dus gewoon worden gevonden op onze homepagina.

Prijs iPhone 6

De prijs van de standaard iPhone 6 is €699,-. Deze telefoon heeft alle nieuwe functies en heeft de grote van 4,7 inch. De iPhone 6 plus is iets duurder en is te verkrijgen voor €799,-. Deze heeft een scherm van 5,5 inch. Hierbij neemt natuurlijk niet weg dat een prepaid simkaart voor de iPhone 6 ook hoger wordt. De NANO simkaart oftewel een iPhone 6 simkaart is namelijk gewoon te verkrijgen voor de lage prijs van €5,- bij providers als Simyo en HollandsNieuwe. Zo kan je er ook voor zorgen dat je met de nieuwe iPhone goedkoop kan bellen, sms’en en mobiel kan internetten zonder dat je maandelijks hoge kosten hebt.

Voordelen prepaid simkaart ten opzichte van een mobiel abonnement

Een gewone simkaart heeft ten opzichte van een goedkoop sim only abonnement enkele voordelen. Zo betaal je met een prepaid simkaart nooit teveel, doordat je van te voren uw beltegoed dient op te waarderen. Hierbij komt dat je door deze abonnementsvorm nooit over uw bundel heen kunt gaan en dus nooit voor een verrassend hoge rekening komt te staan aan het eind van de maand. Hiernaast is nummerbehoud gewoon mogelijk en kost de aanschaf van een simkaartje maar €5,-. Deze wordt dan ook nog eens gratis bij u thuis afgeleverd. Wat wilt u nou nog meer? Toch is dit simpel gezegd want er zijn veel verschillende soorten mobiele abonnementen voor de iPhone 6. Een speciaal abonnement iPhone 6 is de meest aantrekkelijke voor de iPhone 6.