KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €4,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.
Bestellen bij:

Micro simkaart kopen? Vergelijk hier de prijzen!

Micro simkaarten hebben dezelfde prijs als een ‘gewone’ simkaart of een Nano simkaart. Toch is het wel belangrijk dat u de goede soort kaart aanvraagt, want anders past de simkaart straks niet in uw telefoon. Bij het aanvragen van een simkaart wordt vanzelf door de provider gevraagd welke soort u wilt. Welke telefoons maken gebruik van een Micro Simkaart: Heeft u één van onderstaande telefoons, dan zal u een micro simkaart moeten bestellen. Voor Apple telefoons maken de iPhone 4 en de 4S gebruikt van de micro sim. Bij Samsung geldt dit voor de Galaxy serie: S3, S4, S5, S3 Mini en S4 Mini. Heeft u een HTC telefoon dan maken de One M8, One Mini, One Mini 2, Desire 310, Desire 610 en de Desire 500 gebruik van deze soort sim. LG gebruikt de kaart bij de G2, G2 Mini, Nexus 5, G3 en de L70. En de Huawei Ascent P7, Ascend G610, Ascend G6 en Ascend P6. Sony doet dit met de Lumia 520, Lumia 630, Lumia 635 en de Lumia 930. Wellicht is dit voor u een aardige lijst met soorten mobiele smartphones die de micro simkaart gebruikt. Toch is het wel handig om te weten, omdat u als uw telefoon hier bij staat u zonder zorgen de desbetreffende simkaart kan kopen.

Welke Micro simkaart kopen?

In principe zijn de prijzen tussen providers gelijk als het gaat om ‘standaard’ sim kaarten als om de Micro simkaart. De maat van de sim is wellicht anders, maar de functionaliteit is eigenlijk vrijwel hetzelfde. De reden dat telefoonproducenten een kleinere simkaart gebruiken is dat ze een compactere telefoon kunnen maken. Ook creëren ze doordat de sim minder ruimte inneemt meer ruimte voor andere functies. Zo kan er een mooiere camera en een betere processor in worden geplaatst zodat de kwaliteit van de telefoon omhoog gaat.

Micro simkaarten vergelijken?

Is het dan nog wel nodig om Micro simkaarten te vergelijken vraagt u zich wellicht af. Juist is dit belangrijk. De prijzen van de aanschaf van een prepaid simkaart verschilt dan echter niet zoveel (fluctueert zo tussen de €5,- en €10,-), maar de prijzen voor bellen, sms’en en mobiel internetten verschillen weldegelijk. Dit kunt u natuurlijk ook zien als u de prijzen uit bovenstaand overzicht met elkaar vergelijkt. Zeker op het gebied van mobiel internet is het nuttig om te vergelijken. In de vergelijking die we hebben uitgevoerd valt op de twee prijsvechters Simyo en HollandsNieuwe toch wel echt de goedkoopste zijn. Tussen deze providers zult u zien dat de prijzen elkaar niet veel ontlopen. Wij adviseren dan ook om bij één van deze twee providers een Micro simkaart te kopen.