Mobiel inleveren

Oude mobiel inleveren voor geld

Veel oude mobieltjes belanden na gebruik in de container. Zonde, want je kunt nog altijd geld voor je oude mobiel krijgen. Dus heb jij nog ergens op zolder of in een oude kast mobieltjes liggen? Wacht niet langer en lever je oude mobiel in ruil tegen geld bij een recycle bedrijf!

Hoe werkt het inleveren van een oude mobiel?
Nadat je weet wat het merk en type van het mobieltje is, ga je naar een van de in de laatste alinea staande bedrijven. Op deze site geef je aan of je mobiel nog werkend is. Denk aan de aan/uit knop, de accu, toetsenbord, en of je ermee kunt bellen. Krassen op het beeldscherm maakt bij de meeste recyclebedrijven geen punt. Is je mobiel defect? Geen probleem, je krijgt nog steeds een (lagere) vergoeding bij jouw oude mobiel inleveren. Dan stuur je je mobiel en krijg je je vergoeding gestort.

Wat doet het bedrijf ermee?
Zulke bedrijven recyclen je oude telefoon of ze hergebruiken de telefoon. Veel van deze bedrijven schenken een percentage van de opbrengst aan goede doelen. Ook zijn er bedrijven die ze verkopen in ontwikkelingslanden.

Mobiel inleveren bij:

Cash 4 Mobile
Cash 4 Mobile is zeer betrouwbaar. Ze geven een reƫle vergoeding. Geld ontvang je binnen 7 werkdagen. Je hebt de mogelijkheid om te doneren aan maar liefst 7 goede doelen. Uitbetaling via bankoverschrijving of via PayPal.

Zonzoo
Zonzoo geeft een lagere vergoeding, maar Zonzoo knapt de telefoons op en verkoopt ze tegen lage prijs in Afrika. Ook een uitstekend bedrijf.

Enfirofone
Hoge vergoeding (afhankelijk van het type toestel) en vergoeding binnen 5 werkdagen op de rekening.

GSMLoket
Bij GSMLoket krijg je je vergoeding binnen 24 uur(na ontvangst). De vergoeding is ook erg hoog. Goede keuze.

Zorg er wel voor dat als je een mobieltje inlevert dat je je simkaart eruit haalt. Hier staan namelijk altijd persoonlijke gegevens in zoals mobiele telefoongegevens en het telefoonboek.