Nano

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €4,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.
Bestellen bij:

Nano simkaart kopen? Vergelijk hier de prijzen!

Nano simkaarten zijn niet anders als het gaat om de prijs in vergelijking met een oudere simkaart of een micro simkaart. Ze worden namelijk voor precies dezelfde prijs verkocht. De Nano simkaart is echter wel heel anders, want deze kan tegenwoordig nog niet in veel telefoons worden gebruikt. De telefoons die wel gebruik maken van deze kleine simkaart zijn de laatste generaties van Apple. De eerste smartphone was de iPhone 5, waarna ook de iPhone 5S, 5C en de iPhone 6 gebruik maken van de Nano sim. Mocht u dus een oudere iPhone hebben dan zal deze hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van de micro sim. Voor andere telefoons geldt vrijwel hetzelfde al hoewel er tegenwoordig nieuwe telefoons uitgebracht worden die ook de Nano simkaarten gaan gebruiken. Zoek dus van te voren even goed uit welke simkaart u moet kopen om straks niet voor verrassingen te staan. Mocht u hier zelf geen zin in hebben dan kan ik dat altijd voor u doen. Mail dan even naar info@goedkopesimkaartkopen.nl of stel deze vraag op onze Facebookpagina.

Welke Nano simkaart kopen? Is dit anders dan een normale?

Om het voor u wat gemakkelijker te maken hanteren de providers dezelfde gebruikskosten voor het gebruik van een Nano simkaart als voor iedere andere soort. Zelfs bij de aanschaf zijn er geen extra kosten verbonden aan het kopen van deze kleine simkaart. De Nano simkaarten is dan ook geen product van de telecomproviders, maar meer een initiatief van de telefoon producenten om hun telefoons nog voller te proppen met goede technologie. Minder ruimte voor een simkaart zorgt natuurlijk voor meer ruimte voor andere zaken zoals een camera die zorgt voor goede filmkwaliteit etc.

Nano simkaart kopen? Welke provider is de beste?

Vrijwel iedere telecomprovider die u serieus kunt nemen heeft de mogelijkheid om een Nano simkaart aan u te leveren, waardoor u gewoon prepaid kunt bellen, sms’en en mobiel kunt internetten. Dit maakt het voor u natuurlijk niet makkelijker, want de keuze tussen de providers blijft zo enorm groot. In ons overzicht vergelijken we de providers waarvan wij denken dat goede opties zijn voor een nieuwe Nano sim. Toch zit er erg veel prijsverschil in zoals u wellicht al heeft gezien. Vanwege de prijs kwaliteit verhouding is ons eerste advies een simkaart bij Simyo. Zij bieden erg lage prijzen voor het gebruik van een betrouwbaar netwerk (namelijk die van KPN). Heeft u meer vragen over de Nano simkaart of over de prijzen die wij in ons vergelijkingsschema hebben meegenomen kunt u altijd contact opnemen met info@goedkopesimkaartkopen.nl.