Prepaid simkaart tarieven vergelijken? Bespaar door te vergelijken!

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €4,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.
Bestellen bij:

De prepaid simkaart tarieven van de verschillende providers kun je in bovenstaande tabel gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op deze pagina proberen we de prepaid tarieven zo naast elkaar te zetten zodat je ze in één oogopslag met elkaar kunt vergelijken. Dit is in onze ogen wel zo gemakkelijk, omdat je nu niet hoeft te zoeken naar welke prepaid kaart voor jou de laagste tarieven hanteert. De laagste tarieven vind je momenteel bij de prijsvechters HollandsNieuwe en Simyo. Toch zitten hier nog enkele verschillen in de hantering van die tarieven! Lees gerust verder!

Zijn de prepaid tarieven het belangrijkst?

In mijn ogen is het letten op de prijs één van de belangrijkste zaken als het gaat om het kopen van een goedkope prepaid simkaart. In Nederland zijn er namelijk geen telecomproviders die over het algemeen een erg slechte service bieden. Hierdoor maakt het vrijwel niet uit bij welke provider je zit als het gaat om dienstverlening. Wel zal er bij sommige telefoongebruikers een voorkeur zijn voor welk netwerk je kunt gebruiken.

Prijsverschil per netwerk? – Prepaid simkaart tarieven

Om in deze vergelijking de twee goedkope prepaid leveranciers te gebruiken, namelijk: Simyo en HollandsNieuwe! Als klant van Simyo kun je gebruik maken van het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Namelijk die van KPN. Doordat Simyo een dochteronderneming is van KPN kunnen zij dit doen tegen erg scherpe tarieven. HollandsNieuwe daarentegen maakt gebruik van het landelijke netwerk van Vodafone. Ook dit netwerk is een degelijk netwerk, maar wordt door kenners toch als iets minder ervaren in vergelijking met die van KPN.

Kijkend naar de prepaid tarieven, welke zou ik dan moeten kiezen?

Mijn advies gaat uit naar het kopen van een simkaart bij Simyo. Deze provider biedt de gedeeld laagste prijs aan tegen een goede dienstverlening en je kunt gebruik maken van het beste Nederlandse netwerk. Een goede prijs/kwaliteit verhouding dus! Bekijk de vergelijkingstool hierboven en een grote kans dat je tot dezelfde conclusie komt als ik.