Prepaid simkaarten met internet vergelijken!

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €4,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.
Bestellen bij:

Zit er veel prijsverschil tussen de verschillende prepaid simkaarten als het gaat om het gebruiken van mobiel internetten?

Een kort antwoord op deze vraag is ‘Ja er zit een groot verschil tussen prepaid simkaarten met mobiel internet’. In ons vergelijkingsschema wordt dit vrijwel direct al duidelijk, want de ene provider vraagt €1,- voor 20 MB tegenover een andere telecomprovider die voor 1 MB €2,50 vraagt. Hieronder een korte vergelijking van de prepaid simkaarten met betrekking op het gebruik van mobiel internet per provider. Het feit is dat simkaarten vergelijken zeker loont! Hieronder meer:

Prepaid simkaart met internet kopen bij Simyo!

Zoals in het overzicht duidelijk wordt adviseren wij het kopen van een prepaid simkaart als je goedkoop wilt bellen, sms’en en ook goedkoop wilt internetten met je mobieltje. Over bellen en sms’en zal ik het in dit artikel niet verder hebben, maar ook voor goedkoop mobiel internet kun je het best bij Simyo terecht. Deze provider ,die gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN, heeft slimme internetbundels voor prepaid klanten. Zo betaal je voor één dag mobiel internet maar 1 euro. Je mag hiermee dan tot wel 20MB internetten en dit tegoed vervalt 24uur na het aanvragen van de bundel.

Mobiel internetten met een simkaart van HollandsNieuwe

Mobiel internet van HollandsNieuwe is even goedkoop als dat bij Simyo. Voor één euro kan je een hele dag mobiel internetten tot 20MB.

KPN en mobiel prepaid internet

KPN hanteert voor mobiel internet vaste prijzen en je kunt dan ook geen slimme bundel afsluiten voor bijvoorbeeld een dag zoals bij Simyo en HollandsNieuwe. Je betaalt dus gewoon per MB. De kosten bij KPN zijn €1,02 per MB.

Mobiel internet bij Tele2 duur?

De titel verklapt het al een beetje, maar ik ben van mening dat mobiel internet bij Tele2 een beetje aan de hoge kant is qua prijs. Per MB betaal je namelijk €2,50 en ook zijn er geen bundels waardoor je een dagdeal of weekdeal kan afsluiten. Tele2 zou ik dan ook alleen maar adviseren aan mensen die geen gebruik maken van het mobiele netwerk van hun provider maar of geen internet gebruiken of altijd in verbinding staan met wifi. Wil je toch liever een goedkoop mobiel telefoonabonnement, vergelijk dan sim only!