Review: De Sony Xperia Z3

Wij van GoedkopeSimkaartKopen.nl houden u graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de mobiele telefoniemarkt. Onlangs is de nieuwe Xperia Z3 uitgebracht (September). In dit artikel gaan we kort in op de vernieuwde Sony mobiele telefoon. De voordelen, nadelen en ga zo maar door.

Kwaliteit van de Xperia Z3

De prijs van deze nieuwe Xperia serie is helaas niet laag. De adviesprijs lag bij uitkomst op €649,-, gelukkig is deze al wat gedaald in de winkels. De prijzen van de concurrentie android telefoons ligt net wat lager en hierdoor wordt het voor veel mensen wellicht minder interessant om de Xperia te kopen. Toch is de kwaliteit van deze telefoon uitstekend, naast de prestaties en de eigenschappen van de telefoon is deze smartphone, net als de vorige versie, helemaal waterdicht. Zitten er vieze vingers op uw scherm? Spoel hem even af onder de kraan. Wel zo handig.

Koopt u de Xperia Z3 los? Vergelijk hier dan prepaid simkaarten en sim only abonnementen!!

sony xperia z3 simkaart

Uiterlijk en specificaties hetzelfde als de Xperia Z2?

Dit klopt wel een beetje, maar net als dat de iPhones vaak op elkaar lijken is dit bij de Xperia serie ook het geval. Wel verschilt het ontwerp van de voorganger doordat het nieuwe model mooi rond is afgewerkt. Het beeldscherm is hetzelfde formaat, maar door een nieuwe technologie verbruikt het scherm een stuk minder energie. Twee dagen op één accu moet volgens Sony dan ook geen probleem zijn. De Xperia Z3 heeft een 3GB werkgeheugen en een 20.7 megapixelcamera. Dit is hetzelfde als bij de voorganger. Hiernaast beschikt de nieuwe telefoon over een LTE Cat 4, wifi AC bluetooth 4.0 en nfc-ondersteuning. Het internet geheugen is 16GB en kan ook nog worden uitgebreid met een microSD-kaart. Wel handig voor mensen met bijvoorbeeld een ruime muzieksmaak.

Conclusie

Voor echte gadgetfreaks is de Xperia Z3 misschien niet een must have, maar ondanks de overeenkomsten met zijn voorganger is het toestel weldegelijk verbeterd. De snelheid en langere batterijduur zijn hiervan de speerpunten.