Sim only abonnementen vergelijken

tele2 sim only abonnement

Prijs per maand: €3,-

Minuten: 100
Prijs gemiddeld: 3 cent per min/sms
Internetbundel: €5,- voor 200 mb
Bestellen bij:

Vergelijk hierboven verschillende providers die sim only abonnementen aanbieden!

Nog erger dan bij het prepaid simkaart kopen is het belangrijk om voordat een sim only abonnement wordt gekocht goed te vergelijken! Daarom hebben wij van goedkopesimkaartkopen.nl hierboven verschillende sim only abonnementen op een rij gezet. Neem gerust uw tijd om deze gegevens eens rustig door te nemen.

Mocht u er na het bekijken van bovenstaand schema nog niet uitkomen, op Sim Only Expert kunt u sim only abonnementen vergelijken door middel van het invullen van uw mobiel telefoongedrag. Daarom ontvangt u hier een persoonlijk advies en hoeft u niet meer zelf de verschillende abonnementen te vergelijken!

Sim only abonnementen vergelijken is voor velen vaak lastiger dan het vergelijken van een prepaid simkaart. Bij een sim only abonnement zijn er namelijk meerdere aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden, denk hierbij alleen al aan de vraag hoeveel minuten u per maand belt? Vaak is dit lastig te bepalen. Ook als u niet weet hoeveel u belt, sms’t of hoeveel internet u gebruikt per maand zijn sim only abonnementen een voordelige oplossing. Deze abonnementen zijn vaak, mits u kiest voor een maandelijks contract, gratis en gemakkelijk aan te passen aan uw telefoongebruik. Zo kunt u een abonnement gratis opwaarderen naar meer belminuten of kunt u ervoor kiezen, als u niet alle belminuten gebruikt heeft de afgelopen maand, om een stap terug te doen en te kiezen voor een kleiner abonnement voor een zo laag mogelijk maandtarief. Sim only abonnementen zijn dus erg flexibel!

Ons advies: Sim only van de provider Ben

Hierboven kunt u zien dat wij kiezen voor een abonnement van Ben, zij bieden de goedkoopste tarieven voor bellen, sms’en en internetten in combinatie met een betrouwbaar netwerk. Een erg goede prijs/kwaliteit verhouding dus! Ben staat hiernaast bekend als een provider die erg flexibel en duidelijk is in zijn contracten. Zo kan je maandelijks je abonnement afstellen op jouw telefoongebruik en kunt u tijdens de maand precies zien hoeveel belminuten u al heeft gebruikt. Door deze mogelijkheid gaat u dus nooit over uw bundel heen en betaalt u nooit meer dan het abonnement waarvoor u heeft gekozen. Neem gerust eens een kijkje op de site van Ben voor alle prijzen en voorwaarden.