tele2 sim only abonnement

Prijs per maand: €3,-

Minuten: 100
Prijs gemiddeld: 3 cent per min/sms
Internetbundel: €5,- voor 200 mb
Bestellen bij:

Goedkoop sim only abonnement kopen? Vergelijk hier sim only abonnementen en bestel ze direct.

Koop via GoedkopeSimkaartKopen.nl de beste sim only!

Er zijn in Nederland verschillende providers die sim only abonnementen verkopen, maar wat is sim only eigenlijk? Een sim only abonnement is, zoals de naam in het Engels al verklapt, een mobiel telefonie abonnement dat bestaat uit enkel een simkaart. Sim only kan daarom ook letterlijk vertaalt worden als ‘Alleen Simkaart”. Deze abonnementen zijn ten opzichte van ‘normale’ abonnementen voordeliger dan standaard mobiele telefoonabonnementen doordat er geen (dure) telefoon bijgeleverd wordt. Het bedrag dat de provider betaalt om jou een ‘gratis’ telefoon mee te geven bij een abonnement moeten zij natuurlijk terug verdienen. Dit doen de providers simpelweg door de maandlasten te verhogen of door de prijzen buiten de bundel hoger te maken. Hierdoor betaalt u altijd meer dan bij een sim only abonnement.

Vergelijk sim only abonnementen, levert dit nu zoveel op?

GoedkopeSimkaartKopen.nl vergelijkt doormiddel van ons bovenstaande overzicht diverse providers op basis van de kosten en de kwaliteit. Met de kwaliteit is de klantenservice, flexibiliteit en het netwerk waarover wordt gebeld meegenomen. Hierbij zijn wij altijd opzoek naar het goedkoopste abonnement voor u. U bent hier aan het goede adres voor goedkoop sim only abonnement kopen. Niemand wil natuurlijk teveel betalen! Bovenstaand een vergelijking tussen de goedkoopste abonnementen bij vier verschillende aanbieders van sim only abonnementen, Tele2, Simyo, Ben en Hi nemen we hier mee. Hier zijn grote bedrijven zoals KPN en T-Mobile niet in meegenomen, omdat zij geen concurrerend aanbod bieden qua prijs. Wilt u toch een algehele vergelijking op basis van uw mobiele telefoongebruik dan raad ik u aan om even te kijken op de website: SimOnlyExpert.nl. Zij vergelijken sim only abonnementen geheel onafhankelijk en nemen hierbij alle mobiele telefoonaanbieders mee. U kunt hier uw mobiele telefoongebruik invullen en SimOnlyExpert.nl rekent voor u uit wat het goedkoopste sim only abonnement is en bij welke provider. Uit veel van deze rekenmodellen komt ook dat Simpel één van de goedkoopste is. Bestel deze hier: Simpel Sim Only. Het ‘sim only vergelijken’ levert voor de consument zoveel op dat dit tot wel €30,- per maand kan schelen in sommige gevallen. Dit is op jaarbasis toch goed voor een bedrag van €360,-. Een in mijn ogen erg mooi bedrag wat via een simpele overstap kan worden ‘verdiend’.

Goedkoop sim only abonnement kopen? Hier het goedkoopste sim only abonnement!

Om te zorgen dat u het juiste sim only abonnement kiest is het goed om te weten wat uw sms, bel en internet gedrag is met uw mobiele telefoon. Het is bijvoorbeeld onnodig om extra te betalen voor een sms bundel terwijl u vrijwel alleen belt of om een internet bundel aan te schaffen terwijl u gebruik maakt van wifi.
Tip: Weet u niet precies hoeveel u belt, sms’t en internet met uw mobiele telefoon? Kijk eens op het factuur van uw huidige provider. Op uw factuur staan namelijk al uw belminuten, smsjes en verbruikte MB’s duidelijk vermeld. Zo kiest u uw juiste sim only abonnement! Na het vergelijkingsschema te hebben gezien kunt u direct een sim only kopen die bij u past.