Top 4 goedkope simkaarten van Nederland!

KPN simkaart kopen

Aanschafprijs: €4,99

Prepaid beltegoed: €10,-
Bellen per minuut: € 0,30
Per sms: € 0,16
Per MB of per dag: (100MB) € 0,15 of €1,-
Houdbaarheid beltegoed: Onbeperkt
Bellen afgerond per: Seconde, na 1e minuut.
Bestellen bij:

Vergelijk de 4 goedkoopste simkaarten met elkaar

In dit artikel worden de vier goedkoopste prepaid simkaarten met elkaar vergeleken. Ondanks dat de prijzen van het aankoopbedrag van een simpele sim only prepaid niet veel met elkaar verschillen zijn lopen dde kosten over een langere periode een stuk meer uiteen. Hieronder per provider wat de voordelen en nadelen zijn.

Een prepaid simkaart bij Simyo

Simyo is dé provider voor goedkope simkaarten. Het kopen van deze sim kaart kan tegenwoordig namelijk al voor €5,- en hiervoor krijg je direct €7,50 gratis beltegoed. Ook zijn de kosten van het bellen, sms’en en het mobiel internetten erg laag. Bellen en sms’en kost maar 10 cent per sms/minuut en voor het mobiel internet hebben ze prepaid internet bundels per dag. Voor €1,- mag je per dag gebruik maken van 20 MB internet. Dit is erg goedkoop in vergelijking met andere telecomaanbieders, maar dat zal blijken uit de vergelijking hieronder. Het voordeel van Simyo is hiernaast dat je gebruik mag maken van het landelijke KPN netwerk. Dit biedt Simyo gebruikers dus altijd een goed bereik en degelijke mobiele internet verbinding.

HollandsNieuwe, net zo goedkoop als Simyo?

HollandsNieuwe is als onderdeel van Vodafone ook een bedrijf die erg lage prijzen hanteert. Zeker als je in het vergelijkingsschema kijkt op onze homepagina dan kun je zien dat zij zo goed als dezelfde prijzen hanteren als hun concurrent Simyo. Toch valt deze prepaid simkaart een stuk hoger uit als je de simkaart gebruikt dan Simyo. HollandsNieuwe rekent namelijk af per minuut en niet per seconde. Mocht je dus een kort gesprek hebben van 20 seconden dan betaal je bij HollandsNieuwe een hele minuut. Let hier dus goed op indien je een sim kaart bij deze provider hebt aangeschaft!

Een simkaart kopen bij Tele2?

Na HollandsNieuwe is Tele2 die bij ons op de derde plaats komt. Tele2 is in Nederland ook een populaire provider. Zij lokken veel klanten door een hoog bedrag weg te geven als gratis beltegoed bij aanschaf van een prepaid kaart. Daarentegen is bellen, sms’en en internetten niet zo goedkoop als bij de prijsvechters Simyo en HollandsNieuwe. Voor een duidelijke simkaart prijsvergelijking kun je de homepagina gerust eens rustig bekijken. Let hierbij vooral op het bedrag bij mobiel internet. Mocht je hier gebruik van maken is het niet aan te raden een simkaart bij Tele2 te kopen. Zij rekenen namelijk af per MB en dit kost je €2,50. Voor €1,- mag je bij de concurrentie al 20MB downloaden met je mobieltje.

Het alom bekende KPN verkoopt ook prepaid simkaarten

KPN, dé Nederlandse telecomprovider als je het vraagt aan de meeste consumenten. KPN staat bekend om zijn goede landelijke dekking en was hierbij ook de eerste die het 4G netwerk in zoveel mogelijk gemeentes mogelijk maakte. Daarentegen zijn de tarieven voor het gebruik van de prepaid sim niet erg laag. Hierom zou ik u altijd adviseren om een prepaid sim only te kopen bij Simyo, want hier betaal je een stuk minder voor hetzelfde betrouwbare KPN netwerk.