Volop in het nieuws en meerdere keren trending topic

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, Apple heeft recentelijk twee nieuwe iPhones uitgebracht. Voordat Apple enige officiƫle berichtgeving naar buiten had gebracht waren de twee nieuwe toestellen al veelvuldig in het geruchtencircuit opgedoken en uiteindelijk waren de meeste geruchten berust op de waarheid. Tijdens de presentatie en ook de weken erna heeft Apple het meerdere keren voor mekaar gekregen om trending topic te zijn op Twitter. Daarnaast is er elke dag wel iets geschreven over de nieuwe iPhones, zowel positief als negatief maar dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus genoeg aandacht krijgen is wel duidelijk, want immers negatieve reclame is ook reclame. Op deze informatieve website kunt u altijd het laatste nieuws over de iPhone 6 Plus volgen!

In 2010 waren de consumenten nog niet klaar voor een megasmartphone

Jaren achtereenvolgens hield Apple voet bij stuk dat iPhone gebruikers niet zitten te wachten op een toestel met een schermformaat van 5 inch of groter. Oud CEO Steve Jobs zei in 2010 tijdens een event dat de smartphones met zulke beeldschermformaten onhandelbaar waren en dat consumenten in zouden zien dat 4 inch het ideale formaat is voor een smartphone. In de loop van de jaren is er heel veel verandert en Apple heeft goed geobserveerd waar de huidige consument naar verlangt. Het Amerikaanse bedrijf staat erom bekend dat ze een product pas op de markt brengen als ze er zeker van zijn dat de hele wereld erop zit te wachten.

De tijd voor Apple is nu aangebroken want iedereen wil de iPhone 6 Plus. Het toestel heeft een beeldschermformaat van maar liefst 5,5 inch maar het is de populairste toestel van de twee nieuwe iPhones. De iPhone 6 is mede een geweldig toestel maar toch hebben de consumenten liever een groot beeldscherm en dat is te verklaren met het feit dat we de smartphone steeds meer als second screen gebruiken.

Populariteit iPhone 6 Plus komt onverwachts

In eerste instantie had Apple niet verwacht dat de iPhone 6 Plus zo immens populair zou gaan worden. Apple had de productieverhoudingen totaal verkeerd ingeschat want in de eerste weken produceerde fabrikant Foxconn dagelijks 400.000 exemplaren van de iPhone 6 en maar 140.000 exemplaren van de iPhone 6 Plus. Mede door de inschattingsfout van Apple is er nu een langere levertijd op de iPhone 6 Plus. De productie verhouding is nu bijgesteld en de iPhone 6 Plus heeft de prioriteit. Zelfs de buitenwacht, de critici hadden geen succes verwacht van iPhone 6 Plus, want de grotere smartphones van andere fabrikanten worden massaal links gelaten. Zoals al gezegd Apple brengt pas een product op de markt als ze er voor de volle honderd procent zeker van zijn dat de consumenten op een product zitten te wachten.

De laatste verkoopcijfers van de twee nieuwe iPhones liegen er niet om, want binnen 4 weken heeft Apple in totaal al meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht van de nieuwe iPhones. Apple heeft zich zelf ten doelen gesteld om voor het einde van 2014 tussen de 70 en 80 miljoen exemplaren te verkopen.